اخبار روزاسلایدرسفر به مازندرانگردشگری

پیشنهاد یک بازیگر: لفور را در نوروز ببینید

مریم کاویانی، بازیگر سینما و تلویزیون که متولد اهواز و دانش آموخته رشته پرستاری است، گفت: من اهواز به دنیا آمده‌ام. اما پدر و مادرم بابلی هستند و اصالت من هم اهل بابل است.

 

 

 

او درباره اینکه کدام نقطه گردشگری از خطه مازندران را برای سفر به مسافران نوروزی پیشنهاد می کنید، گفت: لفور منطقه بسیار زیبایی بین بابل و قائمشهر است که توصیه می کنم مردم در نوروز به دیدن این منطقه بروند. جنگل‌های مخملی سبز با درختان هیرکانی ۴۰ میلیون ساله، دریاچه لفور، پلنگ دره، پارک جنگلی آذررود و آبشارهای متعدد از دیدنی‌های این منطقه است.

او افزود: اهل سفر هستم و اغلب شهرها را دیده ام. فقط خیلی دلم می خواهد که به هرمزگان بروم و تا به حال به این استان زیبا سفر نکرده‌ام.

بازیگر سریال خاطره انگیز «او یک فرشته بود» درباره ماندگارترین سفرش بیان کرد: سفری به کویر یزد داشتم که بسیار خاطره انگیز بود و این سفر را دوست داشتم.

 

 

 

او گفت: در حال حاضر مازندران هستم. هفته اول تعطیلات را در مازندران هستم و البته هفته دوم را در داخل ایران به سفری دیگر خواهم رفت.

 

 

لینک کوتاه: https://armoononline.ir/?p=31638

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا