اخبار روزاسلایدرسلامت

تئوری‌های جالب رئیس لیوایز درباره شستشوی شلوار جین

ارمون آنلاین: البته نخستین بار در سال ۲۰۱۴، به طور گسترده از چارلز برگ – رئیس لیوایز- نقل قول شد که هرگز نباید شلوار جین خود را بشویید. اما در یک مصاحبه جدید، او توضیح بیشتری داده است.

 

 

او گفته که من هرگز نگفته که شلوار جین خود را نباید بشویید. بلکه گفته که تا حد ممکن این شلوارها کمتر شسته شوند و یا قسمتهای کقیف آن زیر شیر آب شسته شوند.

طبق گزارش آکسفام، تولید هر شلوار جین  حدود  ۳۳ کیلوگرم دی اکسید کربن تولید می کند که با ۲۳۷۲ بار پرواز با هواپیما در سراسر جهان قابل مقایسه است! همچنین برای تولید پنبه یک شلوار جین به ۸۰۰ لیتر آب نیاز است.

با انداختن شلوار جین به داخل ماشین لباسشویی و بسته به گرم کردن آب شستشو در تنظیمات و نیرویی که لازم است ۳.۳ کیلوگرم دی اکسید کربن آزاد می‌شود.

در سال ۲۰۱۱، محققان دانشگاه آلبرتا آزمایشی را با استفاده از شلوار جین کثیف یکی از دانشجویان خود انجام دادند. جاش لی شلوار جین خام خود را به مدت ۱۵ ماه نشست و سپس آنها شلوار جین را پیدا کردن باکتری بررسی کردند. سپس شلوار را در ماشین لباسشویی گذاشت، دو هفته دیگر آن را پوشید و دوباره شلوار آزمایش شد.

جالب بود که سطح باکتری‌ها چندان متفاوت نبود. شلوار جین بعد از دو هفته پوشیدن کم و بیش به همان اندازه تمیز بود که بعد از ۱۵ ماه عدم شستشو!

راشل مک کوئین، دانشیار دانشگاه آلبرتا، می‌گوید: «انتظار داشتم برخی از باکتری‌های مرتبط با روده تحتانی مانند «ای کولای» E. coli را پیدا کنم، اما با کمال تعجب متوجه شدم که باکتری‌های پوستی نرمال زیادی وجود نداشت.

پس اگر شلوار جین به طور مرتب شسته نشود، رشد باکتری‌ها بیشتر نمی‌شود!

منبع

 

لینک کوتاه: https://armoononline.ir/?p=29047

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا