- 28226
- ۱۴۰۲/۰۷/۰۲ - ۰۸:۳۴
محققان انگلیسی طی ارائه گزارشی، به خاصیت ترکیب سیر و ماست مازندرانیها پی بردند!
ارمون آنلاین به گزارش ایندیپندنت، محققان انگلیسی با ارائه گزارشی به خاصیت ترکیب سیر و ماست مازندرانیها پی بردند!
انگلیسیها کشف کردند که اگر بعد از خوردن سیر، ماست بخورند دهانشان بوی سیر نمیدهد.
در صورتی که در خیلی از شهرهای ایران دهها سال است که سیر و ماست را میکس کرده و با غذا میخورند.
همچنین ایندیپندنت نوشته این یکی از بزرگترین اکتشافات علمی است.
آموزش حرفه ای طرز تهیه دلال ماست شمالی
برای مطالعه آموزش طرز تهیه دلال ماست شمالی کافیست مراحل زیر را به ترتیب انجام داده تا بتوانید یک چاشنی خوشمزه و بینظیر را برای ماست و بعضی از میوه های ترش را در منزل تهیه کرده و با عزیزانتان میل کنید. ما در اینجا طرز تهیه دلال ماست شمالی با روش گیلانی و مازندرانی را شرح دادیم.
شما می توانید مرحله به مرحله روش کار را مطالعه کرده و بدون تغییر آن را اعمال نمایید. توجه داشته باشید که در طرز تهیه دلال ماست شمالی روش های بسیار گوناگون و متفاوتی وجود دارد.
خوردن دلال ماست با گوجه سبز و خیار بوته ای و ماست بسیار خوشمزه خواهد شد. از آنجایی که دلال ماست شور می باشد شما میزان نمک را می توانید به دلخواه کم یا زیاد نمایید.
آموزش طرز تهیه دلال ماست شمالی
دلال ماست، ترکیبی از سبزی های مخصوص با ماست بوده که اصالتا برای استان مازندران بوده و امروزه آنرا در سراسر کشور مصرف می نمایند.
دلال که نام های گوناگونی نظیر دَلار و دَرار دارد، ترکیبی از سبزیهای محلی در شمال ایران بوده که بر روی تخته سو، مخلوط می شوند.
از این ترکیب سبزی در بسیاری از غذا نیز استفاده شده و از محبوبترین آنها، می توان به دَرار ماست اشاره نمود که به ماست سیر نعناع نیز شهرت دارد. شما در این بخش با طرز تهیه دلال ماست شمالی به صورت کاملا حرفه ای آشنایی خواهید یافت.
مواد لازم
۵۵۰ گرم سوسنبر ( سبزی محلی سرسم)
۱۲۵ گرم پونه وحشی ( سبزی محلی اوجی)
۳۰۰ گرم جعفری تازه
۱۵۰ گرم نعناع تازه
۳۰۰ گرم سیر تازه
۳۰۰ گرم گشنیز خشک
۱ قاشق غذاخوری نمک دریا
دستور تهیه
مرحله اول : شستشوی سبزیجات
در این مرحله تمامی سبزی ها را با مواد ضد عفونی کننده بشوئید و این کار را تا سه مرتبه تکرار نمایید.
مرحله دوم : آماده سازی سبزیجات
پس از آنکه سبزی ها و سیر را به خوبی شستید، آنها را درون مخلوط کن بریزید و کاملا ریز نمایید و این کار را تا مدتی انجام دهید.
مرحله سوم : آماده سازی دلال ماست
در مرحله آخر نیز مواد کاملا ترکیب شده را با ماست چکیده و یا معمولی ترکیب کنید و به آن نمک به اندازه کافی اضافه نمایید.
نکات مهم و ترفندها
دقت داشته باشید که در صورت در دسترس نبودن سبزی های اوجی و سرسم، به ترتیب از ریحان تازه و نعناع تازه استفاده نمایید.
در برخی از افراد دیده شده است که دلال ماست را به جای ماست بورانی به اشتباه می گیرند؛ همانطور که به احتمال زیاد می دانید بورانی از پخت و ترکیب اسفناج و ماست تهیه شده و دلال ماست از ترکیب سبزی های ذکر شده که کاملا متفاوت هستند.
یکی از مهم ترین دلایل اضافه نمودن نمک به دَرار ماست، پیشگیری از کپک و از بین رفتن آن است.
لینک کوتاه: https://armoononline.ir/?p=28226