اخبار روزاسلایدرفرهنگ و هنر

لیلا حاتمی در جدیدترین فیلم ترنس مالیک

تاریخ اکران فیلم جدید ترنس مالیک با بازی لیلا حاتمی اعلام شد.

 

 

ارمون آنلاین: گزا روهریگ بازیگر نقش مسیح در فیلم «The Way of the Wind» ترنس مالیک از احتمال اکران آن در ماه مه گفت؛ فیلمی که شاید آخرین اثر این کارگردان مؤلف باشد.
پس از سال‌ها انتظار، بار دیگر نشانه‌هایی از نزدیک شدن فیلم «The Way of the Wind» ساخته ترنس مالیک به مرحله اکران عمومی شنیده می‌شود. این پروژه که هفت سال از پایان فیلم‌برداری آن می‌گذرد، همچنان در مرحله پس‌تولید قرار دارد. با این حال، گزا روهریگ، بازیگر نقش عیسی مسیح در فیلم، در گفت‌وگویی تازه اعلام کرده که احتمال دارد اثر امسال و شاید در ماه مه (اردیبهشت یا خرداد ۱۴۰۵)، هم‌زمان با جشنواره کن، آماده نمایش شود. او همچنین از این فیلم به‌عنوان «آخرین اثر» کارنامه مالیک یاد کرده است.
این فیلم روایت شخصی مالیک از زندگی عیسی مسیح است. روهریگ در نقش مسیح ظاهر شده، مارک رایلنس چند تجسد مختلف از شیطان را بازی می‌کند و ماتیاس شونارتس نقش سنت پیتر را بر عهده دارد؛ شخصیتی که به گفته برخی عوامل پروژه، ممکن است هم‌پایه نقش اصلی باشد.
روهریگ در این گفت‌وگو تأکید کرده فیلم مالیک با اغلب آثار مذهبی مرسوم تفاوت دارد و آن را اثری شخصی و متفاوت توصیف کرده است. به گفته او، این پروژه سال‌ها پیش قرار بود با همکاری دیزنی ساخته شود، اما اختلاف بر سر حق نسخه نهایی باعث شد مالیک مسیر مستقل‌تری را در پیش بگیرد. فیلم طی سه ماه و در هفت کشور، با گروهی کوچک و بودجه‌ای محدود فیلم‌برداری شده و به گفته روهریگ، مالیک در سال‌های پایانی عمرش تلاش کرده روایت خود از این داستان را به تصویر بکشد.
فیلم جدید ترنس مالیک

 

نکته قابل‌توجهی که برای مخاطبان علاقه‌مند به سینمای ایران و همچنین آثار ترنس مالیک اهمیت ویژه‌ای دارد، حضور دو بازیگر سینمای ایران در این پروژه است. لیلا حاتمی در این فیلم در نقش مریم مجدلیه ظاهر شده و زنده‌یاد همایون ارشادی نیز در آن ایفای نقش کرده است؛ بازیگری که متأسفانه پیش از اکران فیلم درگذشت و فرصت تماشای واپسین نقش‌آفرینی خود را نیافت.

 

همایون ارشادی و لیلا حاتمی

مالیک که اکنون ۸۲ سال دارد، طبق گزارش‌ها بیش از سه هزار ساعت تصویر ضبط کرده است. برخی منابع از انتخاب‌های خلاقانه نامتعارف در فیلم سخن می‌گویند؛ از جمله مونولوگی طولانی از سوی شیطان با بازی رایلنس و رویکردی متفاوت به شخصیت عیسی که در آن خبری از نمایش معجزات نیست. با این حال، درباره این جزئیات هنوز اطلاعات رسمی منتشر نشده است.

 

هم‌زمان، تردیدهایی نیز درباره پروژه وجود دارد. روند تدوین طولانی آثار مالیک همواره محل بحث بوده و در گذشته نیز برخی بازیگران از حذف یا کاهش نقش خود پس از تدوین گلایه داشته‌اند. در همین حال، پروژه دیگری با موضوع زندگی مسیح با عنوان «The Resurrection of the Christ» به کارگردانی مل گیبسون نیز در دست تولید است و برای سال ۲۰۲۷ برنامه‌ریزی شده است.

 

«The Way of the Wind» طولانی‌ترین فرایند تدوین در کارنامه مالیک را تجربه کرده است؛ فرایندی که حتی در مقایسه با پس‌تولید طولانی «The Tree of Life» و «A Hidden Life» نیز کم‌سابقه به نظر می‌رسد. اکنون باید دید این پروژه جاه‌طلبانه سرانجام چه زمانی و در چه قالبی به مخاطبان عرضه خواهد شد.

 

 

 

 

 

 

منبع: فیلمزی

 

 

 

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا