اخبار روزاسلایدرگردشگری

«شانلی‌اورفا» با «ارومیه» خواهر شد

«شانلی‌اورفا» و «ارومیه» خواهر‌ خوانده شدند.

 

 

ارمون آنلاین: پیمان «خواهرخواندگی» بین شهرهای «شانلی‌اورفا» و «ارومیه» در یک نشست آنلاین توسط محمد قاسم گل‌پینار، شهردار شانلی‌اورفا و آیدین رحمانی رضاییه، شهردار ارومیه امضا شد.

طبق اعلام شهرداری شانلی‌اورفا، مراسم امضای این پیمان قرار بود در ایران برگزار شود، اما به دلیل تجاوز اسرائیل، برای مدتی به تعویق افتاده بود.

هدف از امضای این پروتکل تقویت روابط دوستانه و افزایش همکاری متقابل در زمینه‌های مختلف است.

گل‌پینار در این جلسه گفت: شانلی‌اورفا یکی از ریشه‌دارترین شهرهای ترکیه است که ردپای تمدن‌های باستانی را در خود جای داده و فرهنگ‌های مختلف قرن‌ها در کنار هم در آن زیسته‌اند. از امضای پروتکل خواهرخواندگی با ارومیه خرسندم.

شهردار ارومیه نیز با اشاره به سابقه تمدنی و فرهنگی ارومیه اظهار داشت: شانلی‌اورفا که به عنوان «شهر پیامبران» شناخته می‌شود، با گذشته‌ای ریشه‌دار، مردمی شریف و فرهنگی غنی، همواره قابل احترام و الهام‌بخش بوده است.

رضاییه گفت: آرزوی ما این است که در چارچوب این پیمان خواهرخواندگی، شاهد همکاری‌های گسترده در زمینه‌های فرهنگی، گردشگری، اقتصادی و علمی باشیم.

 

 

 

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا