اخبار روزاسلایدرجامعه و اقتصاد

برگزاری المپیاد ورزشی بانوان بانک کشاورزی، سرمایه‌گذاریِ بلندمدت است

عضو هیات مدیره بانک کشاورزی گفت: برگزاری المپیاد ورزشی بانوان بانک کشاورزی، سرمایه‌گذاریِ بلندمدت است.

 

 

ارمون آنلاین به گزارش روابط عمومی بانک کشاورزی مازندران، هفدهمین دوره المپیاد ورزشی بانوان بانک کشاورزی کشور با انتخاب نفرات برتر به کار خود پایان داد.

ناصر سیف الهی، عضوهیات مدیره بانک کشاورزی در آیین اختتامیه این المپیاد که با حضور رضا حسینی، معاون پشتیبانی مدیر‌عامل، علیشیری مشاور مدیرعامل بانک در امور زنان و خانواده، روسای ادارات کل سرمایه انسانی، رفاه و سلامت کارکنان، آموزش و توسعه مهارتها، تدارکات، بانکداری شرکتی، خزانه‌داری و مبادلات بانک کشاورزی و هوشنگ حیدرنژادیان مدیر شعب بانک در مازندران برگزار شد، گفت: «برگزاری المپیادهای ورزشی به ویژه برای قشر موثر بانوان، سرمایه‌گذاری بلند‌مدتی‌ست که بانک کشاورزی بر روی کارکنان خود انجام می‌دهد.»

 

بر‌اساس این گزارش، ناصر سیف‌اللهی با بیان اینکه کاهش استرس، پیشگیری از بیماری‌ها و تقلیل هزینه‌های پزشکی و درمانی از اثرات ورزش پیوسته است، خاطر‌نشان کرد: «ورزش موجب ارتقاء اعتماد به نفس، به ویژه برای بانوان می‌شود و بدین ترتیب ما شاهد حضور مدیران توانمند، با تفکر مدیریت مشارکتی بیشتری در مجموعۀ بانک کشاورزی خواهیم بود.»

 

 

عضو هیئت مدیره بانک کشاورزی به ارتباط مستقیم بهره‌وری و ورزش همگانی اشاره کرد و گفت: «تحقیقات علمی و میدانی نشان می‌دهد، بانوان در سطوح مدیریتی از عملکرد خیلی خوب برخوردارند، چرا‌که اغلب بانوان به جای مدیریت خودکامه، شیوۀ «مدیریت مشارکتی» را در پیش گرفته و با ویژگی مهم همدلی و استفاده درست از دانش و مهارت و برقراری ارتباطات عالی، به صورت تیمی تصمیم می‌گیرند.»

 

وی در خاتمه ورزش مستمر و کیفی را یکی از راه‌های افزایش روحیه و کارآمدی کارکنان عنوان و تصریح کرد: « تغییر رفتار کارکنان با ارتقاء بهره‌وری و احساس مسئولیت پس از این المپیاد نشان‌ دهنده این امر است که برگزاری چنین رویدادهایی دارای کارایی و اثربخشی بوده و مدیریت بانک را در رسیدن به اهداف خود یاری رسانده است.»

 

 

یادآور می‌شود؛ هفدهمین دوره المپیاد ورزشی کارکنان بانک کشاورزی «گروه بانوان» با برگزاری قریب به ۲۵۰ مسابقه درهفت رشته ورزشی و تعیین نفرات برتر، هفدهم اردیبهشت به کار خود پایان داد.

این گزارش می افزاید؛ هفدهمین دوره المپیاد ورزشی کارکنان بانک کشاورزی «گروه بانوان» با شرکت ۴۱۰ نفر از بانوان ورزشکار این بانک در قالب  تیم ورزشی در رشته‌های والیبال، شنا (چهار رده سنی)، دارت، شطرنج، تنیس روی میز و بدمینتون از ۱۲ تا ۱۷ اردیبهشت در مرکز آموزش بابلسر برگزار شد.
در این دوره از رقابت‌ها نزدیک به ۲۵۰ مسابقه در هفت رشته ورزشی برگزار و در خاتمه ۳۰ نفر به عنوان برندگان هفدهمین دوره المپیاد ورزشی بانوان بانک کشاورزی معرفی و در مراسم اختتامیه با اهدای جوایز از آنان قدردانی شد.

شایان ذکر است، تیم ورزشی بانک کشاورزی استان مازندران در هفدهمین المپیاد ورزشی کارکنان بانک کشاورزی (بانوان) موفق به کسب دو مقام سوم در رشته های شنا و پرتاب دارت شد:

مقام سوم شنا:

آنام کفاشان از مدیریت

مقام سوم پرتاب دارت:

معصومه لطفی از شعبه بابلسر

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا