اخبار روزاسلایدرچند رسانه‌ای

فیلم| عراقچی؛ ضرغامی دولت پزشکیان

دیپلماسی عمومی وزیر خارجه ایران مورد توجه واقع شده است.

 

 

ارمون آنلاین: وزیر خارجه ایران که عصر روز گذشته ساعتی را به گشت‌وگذار در پایتخت افغانستان و بازدید از بازارهای دیدنی این شهر سپری کرد، مورد استقبال مردم کابل قرار گرفت.

 

سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، که یکشنبه هفتم بهمن برای دیدار با مقامات دولت سرپرست افغانستان در رأس یک هیئت سیاسی و تجاری به کابل سفر کرده بود، عصر همان روز به همراه مقامات وزارت امور خارجه افغانستان و هیئت ایرانی، گشتی در خیابان‌های پایتخت افغانستان زد و عصرانه را در یکی از هتل‌های شهر نو کابل صرف کرد و از بازار آجیل‌فروش‌ها بازدید کرد.

 

پیش از این عراقچی در رستوران‌های کشورهای عربی هم حضور یافته بود که در محافل رسمی و رسانه‌ای بازتاب داشت.

 

از حیث توجه به دیپلماسی عمومی و دور شدن از فضای رسمی و تشریفاتی، عراقچی را می‌توان متفاوترین وزیر کابینه پزشکیان توصیف کرد.
شیوه‌ای که در دولت سیزدهم تنها از سوی عزت‌الله ضرغامی، وزیر میراث فرهنگی، مورد توجه بود و به جای دیدارهای خشک اداری در میان مردم رقم می‌خورد.

 

 

 

 

 

 

 

منبع: عصر میزبان

 

 

 

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا