اخبار روزاسلایدرگردشگری

راه‌اندازی؛ سال آینده
لیان بوشهری‌ها در راه است

هواپیمایی لیان در بوشهر راه‌اندازی می شود.

 

 

ارمون آنلاین: نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی از راه‌اندازی اولین ایرلاین اختصاصی استان بوشهر با نام هواپیمایی لیان در اواسط سال آینده خبر داد.

پورکبگانی افزود: راه‌اندازی یک ایرلاین اختصاصی برای استان بوشهر به دلیل موقعیت ویژه این استان به عنوان یکی از قطب‌های اقتصادی کشور و ظرفیت‌های قابل توجه در حوزه گردشگری، ضروری بود.

پورکبگانی بیان کرد: گام‌های اولیه این پروژه برداشته شده و با پیگیری‌های انجام شده، قرارداد همکاری با یک گروه سرمایه‌گذاری منعقد شده است.

وی ادامه داد: بر این اساس، هواپیمایی لیان از اواسط سال ۱۴۰۴ وارد خطوط هوایی کشور خواهد شد که دستاورد مهمی برای استان محسوب می‌شود.

پورکبگانی یادآور شد: راه‌اندازی این ایرلاین می‌تواند تأثیر بسزایی در توسعه اقتصادی استان، جذب گردشگر و تقویت صنعت گردشگری داشته باشد.

 

 

 

 

 

 

 

منبع: عصر میزبان

 

 

 

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا