- 10887
- ۱۳۹۸/۰۹/۱۸ - ۱۲:۰۱
ارمون آنلاین- سمیه یعقوبی: دکتر رضا پیوندی، عضو سابق شورای اسلامی شهر ساری با بیان اینکه با دغدغه ای که نسبت به جوانان دارم، داوطلب نمایندگی در حوزه ساری و میاندورود در دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی شده ام گفت:« میخواهم راحت و بیحاشیه صحبت کنم؛ در حق مردم شهر و روستاهای ما اجحاف شده است. این حق مردم نیست که از ابتداییترین امکانات و زیرساختها مثل راه، آب، گاز، از بین بردن بهداشتی زباله و…محروم هستند.»[…]
ارمون آنلاین- سمیه یعقوبی: دکتر رضا پیوندی، عضو سابق شورای اسلامی شهر ساری با بیان اینکه با دغدغه ای که نسبت به جوانان دارم، داوطلب نمایندگی در حوزه ساری و میاندورود در دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی شده ام گفت:« میخواهم راحت و بیحاشیه صحبت کنم؛ در حق مردم شهر و روستاهای ما اجحاف شده است. این حق مردم نیست که از ابتداییترین امکانات و زیرساختها مثل راه، آب، گاز، از بین بردن بهداشتی زباله و…محروم هستند.»
رئیس کمیته مدیریت توسعه شهرسازی مجمع متخصصین ایران جوانان افزود:«مسئله امید به زندگیِ جوانان مهمترین دغدغهی این روزهای من است. این دغدغه در سطوح دیگر با مهمترین و بزرگترین دغدغههای خانوادهها و معظلات اجتماعی پیوند میخورد. امروز موضوع مهم بیکاری و بیکاری قشر نسل جوان تحصیل کردهی ما به بزرگترین معضل اجتماعی تبدیل شده است. و این معضل با خودش سایر آسیبها و آفتهای اجتماعی مانند اعتیاد، طلاق و خودکشی، پرخاشگری و سایر بزهها را به همراه داشته است. جامعهی جوان شاداب نیست، این جامعه خیلی زود خواهد پژمرد. پس برای ایجاد نشاط اجتماعی و بالا بردن امید به زندگی در جامعه و ایجاد حس امنیت و آرامش در مادران و پدران میبایست به جوانان فکر کنیم.
پیوندی با تاکید بر اینکه جز اشتغال راهکار و پیشنهادی دیگری برای جامعه ندارم، خاطر نشان کرد:« همه باید برای حل معضل بیکاری تلاش کنیم. در قدم اول میبایست در حفظ داشتههای خودمان بکوشیم. باید صنعت و تولید و تجارت در شهرها و روستاهای ما رونق بگیرد. بایستی صنایع ورشکسته و یا در خطر ورشکستگی احیا شوند؛ مانند کارخانههای نکاءچوب، کارخانه تخته سهلا، صنایع چوب فریم و…. باید صنایع تبدیلی در بخشهای کشاورزی و شیلات ایجاد کنیم. همچنین پروژههای عمرانی در سطح دو شهرستان تعریف و اجرایی شود تا در کنار این پروژهها برای جوانان متخصص اشتغالزایی واقعی داشته باشیم.».
این عضو هیئت علمی دانشگاه با بیان اینکه به اعتقاد من برای آن که مشکلات اساسی جامعه برطرف شود می بایست زیرساخت هایی فراهم کنیم، افزود:« به طور مثال اگر می خواهیم کارخانه بسازیم، اگر می خواهیم بستر گردشگری ایجاد کنیم، ابتدا باید پروژههای عمرانی را تعریف و زیرساختهای عمرانی را فراهم نمائیم. وقتی ما راه دسترسی مناسب نداریم چگونه میتوانیم در حوزه گردشگری موفق باشیم؟ همه اینها مانند نخهای تسبیح به هم مربوط میشوند. من در حوزه تخصصی خودم طرح و برنامه دارم و با آگاهی وارد عرصه انتخابات شدهام. و در سایر بخشها نیز با هماهنگی کارشناسان زبده و امتحان پس داده برای رفع مشکلات برنامهریزی و اقدام میکنم.»
پیوندی به مهمترین وظیفه نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی اشاره کرد و گفت:«اولین وظیفه یک نماینده قانونگذاری است. اما نظارت بر اجرای قوانین از ایجاد قوانین هم مهمتر است. متاسفانه در طول سالهای گذشته نمایندگان از مسیر اصلی قانونگذاری و نظارتی خود فاصله گرفتهاند و وارد مسائل اجرایی شدند. چرا و به چه علت این اتفاق افتاد؟ من میگویم علت اصلی بیپناهی مردم است. به دلیل عدم رسیدگی دولت و دستگاههای اجرایی مردم مجبور میشوند برای حل کوچکترین مشکلاتشان هم به نمایندگان مراجعه کنند.»
عضو سابق شورای اسلامی شهر ساری ارتقاء استاندارهای نظارتی و استفاده از مدیران جوان، متعهد، متخصص و تا حد امکان بومی و آشنا به مسائل منطقه را راهکار مشکلات یاد شده اعلام کرد و افزود:«به خصوص که مقام معظم رهبری در گام دوم انقلاب بر بهره گیری از نیروی جوان تأکید فراوان دارند.»
کاندیدای نمایندگی مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی گفت:«اهل شعار نیستم. ولی یک اصل را در تمام شرایط، مورد توجه قرار داده و رعایت خواهم کرد و آن صداقت است؛ حتی در سیاست. و در آخر اینکه به قول شاعر”هر کجای این شهر را که دست میگذارم، درد میکند…»